6-daagse treinreis GoldenPass

Route: Luzern-Interlaken-GoldenPass Line-Zweisimmen-Montreux

Dag 1
Deze treinreis begint in Luzern, in het hart van Zwitserland. U reist per trein vanaf de Zwitserse grens of één van de luchthaven s en overnacht in Luzern.

Dag 2
Een dag in Luzern om zelf in te delen. Luzern is een prachtige stad aan de Vierwaltstättersee en wordt ook wel de poort tot Centraal Zwitserland genoemd. Een bekende attractie is de oudste, overdekte brug ter wereld, de Kapelbrücke. U kunt vandaag de stad verkennen of een excursie maken naar de berg Pilatus, Rigi of Titlis. Overnachting in Luzern

Dag 3
Vandaag van Luzern, over de Brünig pas, naar Interlaken met de Luzern-Interlaken Express. Tijdens deze reis komt u langs drie kleinere meren voordat u bij de Brienzersee komt. Dit meer dankt zijn specifieke kleur aan het water dat van de gletsjers afkomstig is. Interlaken ligt tussen twee meren, de Thunersee en de Brienzersee, en aan de voet van de beroemde bergen Jungfrau, Mönch en Eiger. Overnachting in Interlaken.

Dag 4
Vandaag hebt u de regie in eigen handen. Wordt het een dagje wandelen in de bergen, Interlaken verkennen of een excursie. Er zijn twee mogelijkheden die u naar grote hoogte brengen (optioneel bij te boeken). De eerste is een tocht met de Jungfraubahn naar het Jungfraujoch, het hoogst gelegen treinstation van Europa op 3454 m. De tweede excursie is een tocht naar de Schilthorn op 3000 m. Hier bevindt zich het draaiende restaurant Piz Gloria op 2970 m waar de James Bond film On Her Majesty’s Secret Service is opgenomen. Het draaiende restaurant biedt u een adembenemend uitzicht over de toppen van de Titlis, Jungfrau, Mönch en Eiger. Ook zijn het Jura gebergte, de Vogezen en het Zwarte Woud te zien. Overnachting in Interlaken.

Dag 5
Per trein naar Zweisimmen waar u overstapt op de GoldenPass Panoramic trein naar Montreux. Deze lijn verbindt Centraal Zwitserland met het Meer van Genève en rijdt langs een prachtige route met bossen, riviertje en wijngaarden naar Montreux. Overnachting in Montreux.

Dag 6
De laatste dag van uw treinreis. U reist per trein naar de Zwitserse grens of één van de luchthavens. U kunt uw verblijf in Zwitserland ook verlengen in een hotel uit ons aanbod. Wij geven u graag suggesties.

PRIJSINFORMATIE

Prijzen per persoon in €, geldig in de periode 1 mei – 1 oktober 2018

                                                        3* hotel                 4* hotel
2-persoonskamer                             €  779                    €  959 
1-persoonskamer                             €  949                   € 1189

Prijzen voor een 3-persoonskamer zijn op aanvraag.

Het is ook mogelijk om te vertrekken in de periode 29/3 t/m 30/4/2018 en 1/10 t/m 31/3/2019. Kijkt u voor deze periode bij de Golden Pass winter reis.

Extra nacht in Luzern/Interlaken: 2-pers.kamer 3*-hotel € 95 p.p. en 4*-hotel € 135 p.p.
Extra nacht in Montreux: 2-pers.kamer 3*-hotel € 110 p.p. en 4*-hotel € 145 p.p.
Voor de prijzen van een extra nacht in een 1-persoonskamer sturen we u graag een offerte.

Deze reis reserveren.

Inbegrepen in de reissom

  • 5 overnachtingen in een 3* of 4* hotel inclusief ontbijt, kamer met bad of douche en toilet
  • Treinticket GoldenPass (4 transfers) 1e klas, inclusief transfer van/naar Zwitserse grens/luchthaven
  • GoldenPass 1e klas inclusief zitplaatsreservering, Luzern-Interlaken, Interlaken/Zweisimmen-Montreux
  • Reserverings- en administratiekosten
  • Uitgebreide reisbeschrijving
  • 25-50% Korting op reguliere ticketprijzen voor optionele excursies per trein, boot, postbus en kabelbaan
  • Op deze reis zit STO-reisgarantie

Niet inbegrepen in de reissom: