Garantie geregeld GGTO

Garantie geregeld GGTO

 

Garantiefonds GGTO

 

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt PUUR treinreizen gebruik van Garantiefonds GGTO, een erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de deelnemerslijst. Alle informatie over Garantiefonds GGTO vindt u op de website www.stichting-ggto.nl

Bij elk (reis)aanbod van PUUR treinreizen op deze website leest u of de garantie van GGTO van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van GGTO.

Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terugkrijgt indien de touroperator failliet zou gaan. Dit kan zijn vóór uw vertrek, maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van een faillissement, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 7,50 per reiziger in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

 

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties.