Treinreizen door Zwitserland

De mooiste treinreizen door Zwitserland. Bekijk ons reisaanbod met de wereldberoemde Glacier en Bernina Express of laat een treinvakantie op maat maken.
Trein van de Rhaetische Bahn op het traject van de Bernina Express met uitzicht op de Morteratsch gletsjer.

11-daagse treinreis Puur Zwitserland

Zwitserland is een puur land met vele gezichten. Van de machtige, ruige bergwereld tot de heldere meren in het zuiden. Het beste van Zwitserland dat is wat deze reis u te bieden heeft. Van de mediterrane sfeer in Lugano tot aan de 29 bergtoppen van minimaal 4000 m rond Zermatt. Per trein, bus en kabelbaan […]
Vanaf€1.675
0
Meer informatie
Treinreis met de Bernina Express van Tirano naar Chur, de oudste stad van Zwitserland. Een hoogtepunt van de reis is het cirkelviaduct bij Brusio

8-daagse treinreis Rail Adventure

Deze treinreis begint in Luzern, in het hart van Zwitserland. U reist per trein vanaf de Zwitserse grens of één van de luchthavens en overnacht in Luzern.
Vanaf€1.049
0
Meer informatie
Trein van de Rhaetische bahn op Landwasserviaduct bij Filisur

8-daagse treinreis Glacier Express, Jungfrau en Gornergrat

Deze treinreis begint in Luzern, in het hart van Zwitserland. U reist per trein vanaf de Zwitserse grens of één van de luchthavens en overnacht in Luzern.
Vanaf€1.195
0
Meer informatie
Treinreis met de Glacier Express bij Hospental in het Urserental

8-daagse treinreis Grand Tour Zwitserland

Deze treinreis begint in Interlaken, gelegen in het hart van Zwitserland tussen twee meren en aan de voet van het Jungfrau gebergte. U reist per trein vanaf de Zwitserse grens of een luchthaven en overnacht in Interlaken.
Vanaf€1.265
0
Meer informatie
Bernina Express met Morteratsch Gletsjer op achtergrond

6-daagse treinreis Zwitserse Panoramatreinen

Vanaf de Zwitserse grens of de luchthaven reist u per trein naar Zermatt. Dit beroemde bergdorp is autovrij en ligt aan de voet van de Matterhorn. Overnachting in Zermatt.
Vanaf€945
0
Meer informatie
De treinreis van Zweisimmen naar Montreux met de panoramatrein Golden Pass Panoramic Express. Bij Rougemont.

6-daagse treinreis GoldenPass

Deze treinreis begint in Luzern, in het hart van Zwitserland. U reist per trein vanaf de Zwitserse grens of één van de luchthaven s en overnacht in Luzern.
Vanaf€765
0
Meer informatie
Jungfraubahn bij treinstation Kleine Scheidegg in de Jungfrau Regio/Berner Oberland.

5-daagse treinreis Jungfrau & Pilatus

De treinreis begint in Interlaken. Vanaf de Zwitserse grens of de luchthaven reist u per trein naar Interlaken. Deze stad is gelegen tussen twee meren, de Brienzersee en de Thunersee en aan de voet van de bergen Jungfrau, Eiger en Mönch. Overnachting in Interlaken.
Vanaf€785
0
Meer informatie
Treinreis met de Glacier Express op het Landwasser viaduct

3-daagse treinreis Glacier Express

De treinreis begint in St. Moritz. Vanaf de Zwitserse grens of de luchthaven reist u per trein naar de nummer 1 onder de vakantiebestemmingen in de bergen. De beroemde Bernina en Glacier Express doen deze mondaine plaats aan. U kunt hier wandelen, zwemmen, winkelen en het enige nationale park van Zwitserland verkennen. Overnachting in St. […]
Vanaf€515
0
Meer informatie
Trein van de Rhaetische Bahn op het traject van de Bernina Express onderweg naar het dal van Poschiavo.

3-daagse treinreis Bernina Express

De treinreis begint in Chur. Vanaf de Zwitserse grens of de luchthaven reist u per trein naar Chur. Deze stad is de thuisbasis van de Rhätische Bahn met de wereldberoemde treinen van de Glacier Express en Bernina Express. Een ideale stad dus voor het begin van een mooie treinreis. Overnachting in Chur.
Vanaf€435
0
Meer informatie
Bernina Express bij Lago Bianco

5-daagse treinreis Glacier & Bernina Express

Aankomst in Brig. U parkeert uw auto bij het hotel om deze op de laatste dag van uw treinreis weer op te halen. Brig ligt in het zonnige Oberwallis en is centraal gelegen in de Alpen. Eén van de mooiste Alpenpassen, de Simplonpas, begint bij Brig. De mooie oude binnenstad met patriciërshuizen, gezellige cafés en hotels […]
Vanaf€725
0
Meer informatie