Reisaanbod

11-daagse treinreis Puur Zwitserland

Zwitserland is een puur land met vele gezichten. Van de machtige, ruige bergwereld tot de heldere meren in het zuiden. Het beste van Zwitserland dat is wat deze reis u te bieden heeft. Van de mediterrane sfeer in Lugano tot aan de 29 bergtoppen van minimaal 4000 m rond Zermatt. Per trein, bus en kabelbaan […]
Vanaf€1.645
0
Meer informatie

8-daagse treinreis Rail Adventure

Deze treinreis begint in Luzern, in het hart van Zwitserland. U reist per trein vanaf de Zwitserse grens of één van de luchthavens en overnacht in Luzern.
Vanaf€995
0
Meer informatie

8-daagse treinreis Swiss Premium Tour incl. Glacier Express

Deze treinreis begint in Luzern, in het hart van Zwitserland. U reist per trein vanaf de Zwitserse grens of één van de luchthavens en overnacht in Luzern.
Vanaf€1.179
0
Meer informatie

8-daagse treinreis Grand Tour Zwitserland

Deze treinreis begint in Interlaken, gelegen in het hart van Zwitserland tussen twee meren en aan de voet van het Jungfrau gebergte. U reist per trein vanaf de Zwitserse grens of een luchthaven en overnacht in Interlaken.
Vanaf€1.245
0
Meer informatie

7-daagse treinreis Zwitserse Bergtreinen

Deze treinreis begint in Luzern, in het hart van Zwitserland. U reist per trein (2e klas) vanaf de Zwitserse grens of één van de luchthavens en overnacht in Luzern.
Vanaf€995
0
Meer informatie

6-daagse treinreis Klassiek Zwitserland incl. Glacier & Bernina Express

Vanaf de Zwitserse grens of de luchthaven reist u per trein naar Zermatt. Dit beroemde bergdorp is autovrij en ligt aan de voet van de Matterhorn. Overnachting in Zermatt.
Vanaf€895
0
Meer informatie

6-daagse treinreis GoldenPass

Deze treinreis begint in Luzern, in het hart van Zwitserland. U reist per trein vanaf de Zwitserse grens of één van de luchthaven s en overnacht in Luzern.
Vanaf€795
0
Meer informatie

5-daagse treinreis Zwitserse Toppen

De treinreis begint in Interlaken. Vanaf de Zwitserse grens of de luchthaven reist u per trein naar Interlaken. Deze stad is gelegen tussen twee meren, de Brienzersee en de Thunersee en aan de voet van de bergen Jungfrau, Eiger en Mönch. Overnachting in Interlaken.
Vanaf€755
0
Meer informatie

3-daagse treinreis Glacier Express

De treinreis begint in St. Moritz. Vanaf de Zwitserse grens of de luchthaven reist u per trein naar de nummer 1 onder de vakantiebestemmingen in de bergen. De beroemde Bernina en Glacier Express doen deze mondaine plaats aan. U kunt hier wandelen, zwemmen, winkelen en het enige nationale park van Zwitserland verkennen. Overnachting in St. […]
Vanaf€499
0
Meer informatie

3-daagse treinreis Bernina Express

De treinreis begint in Chur. Vanaf de Zwitserse grens of de luchthaven reist u per trein naar Chur. Deze stad is de thuisbasis van de Rhätische Bahn met de wereldberoemde treinen van de Glacier Express en Bernina Express. Een ideale stad dus voor het begin van een mooie treinreis. Overnachting in Chur.
Vanaf€449
0
Meer informatie

5-daagse treinreis Glacier & Bernina Express

Aankomst in Brig. U parkeert uw auto bij het hotel om deze op de laatste dag van uw treinreis weer op te halen. Brig ligt in het zonnige Oberwallis en is centraal gelegen in de Alpen. Eén van de mooiste Alpenpassen, de Simplonpas, begint bij Brig. De mooie oude binnenstad met patriciërshuizen, gezellige cafés en hotels […]
Vanaf€695
0
Meer informatie