Reiservaringen

Reiservaringen

Op deze pagina plaatsen we reiservaringen van gasten die met PUUR treinreizen op vakantie zijn geweest. Zo krijgt u een impressie van wat Zwitserland te bieden heeft, wat de mogelijkheden zijn en hoe onze reizigers de treinreis hebben beleefd.

Reiservaringen van onze gasten

We hebben erg genoten van de reis, die we gemaakt hebben. Veel dank voor de voorbereiding. Alles was uitgedacht, gereserveerd en duidelijk. Het verliep allemaal soepel. Groot voordeel was dat alles al geregeld was en we dus zelf niets hoefde te regelen. Gewoon genieten, dus. Complimenten en veel dank!
7-daagse treinreis Zwitserse Panoramatreinen, september 2018

We wilden jou laten weten dat we een betoverende reis hebben genoten. Mede dank zij jou inzet en geregel. Hiervoor onze oprechte dank. Opm; de glacierexpress is misschien nog meer beademend als deze bij keuze in 2 gedeelten van elk ong. 4 uur te splitsen. Hartelijk dank en tijdens onze vertellingen van onze belevenissen zal puur treinreizen zeker onderdeel zijn.
7-daagse treinreis Rail Adventure, augustus 2018

Ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van de manier waarop u alles heeft georganiseerd, en ook de brief met de beschrijvingen per dag. Bijvoorbeeld de beschrijving in Lugano: vanaf perron 4 lopen naar het hotel. Zeer praktisch, dat soort aanwijzingen. Hartelijk dank! Ook achteraf gezien vind ik het een mooie manier van vakantie houden: 1 dag treinen, en dan een dag in een stad. Wanneer ik het over zou doen, zou ik denk ik een dag eerder vertrekken, en een dag extra in Luzern willen doorbrengen. De boottocht en de treinreis over de St. Gotthard naar Lugano waren mooi. Lugano vond ik een mooie en gezellige stad. Ik heb een museum gezocht, en ben nog Mount Bré op geweest. Het was nagenoeg droog, en goed te doen. De mooiste treinreis vond ik de Bernina Express naar Lugano. Schitterend! Sankt Moritz is ook een prima stad om te vertoeven. Ik heb een heerlijke wandeling rond het meer gemaakt. De treinreis naar Zermatt was ook mooi, en Zermatt is voor mij een echte (winter)sportplaats. Ik raakte steeds meer onder de indruk van de hoge bergen – met sneeuw – rond Zermatt. Kortom: een prachtige reis die uitstekend verzorgd was, met de transfers van / naar de laatste 2 stations, en de kaarten/ folders van de diverse steden. Ik ga ervan uit dat je ook zelf alles bij elkaar kunt boeken, maar ik heb absoluut geen spijt dat ik de reis door u heb laten verzorgen. In een enquête is vaak de laatste vraag of je de organisatie ook aan anderen zult adviseren. Wanneer dat aan de orde zou zijn, zal ik uw bedrijf zeker onder de aandacht brengen. Nogmaals mijn hartelijke dank voor de manier waarop u mijn reis hebt verzorgd!
8-daagse treinreis Rail Adventure, augustus 2018

Reis was uitstekend geregeld. Goede hotels en duidelijke instructies en reisbeschrijving. We hebben genoten!
Qua route: St Moritz is mondain en erg duur. Het regende tijdens ons verblijf en dan is er weinig te doen/bezichtigen. Wellicht optie: glacier express Zermatt naar Chur en vervolgens Bernina vanaf Chur.
wellicht tip voor fotografen ( ik ben zelf enthousiast amateurfotograaf met professionele apparatuur); in de glacier express kan geen raam open en de grote panorama ramen geven weliswaar een geweldig uitzicht maar geven veel weerkaatsing en zijn gekleurd dus moeizaam voor foto’s. In de Bernina express kan alleen per rijtuig op 1 van de twee balkons aan weerszijden een klein raam open. Mensen die foto’s willen maken kunnen wellicht beter de reguliere treinen nemen, want daar kunnen de ramen wel van open. Er zijn in de zomer zelfs treinen met open uitzicht wagons.
6-daagse treinreis Zwitserse Panoramatreinen, augustus 2018

De reis is heel goed verlopen en het is altijd leuk voor jou om te horen dat alle details perfect waren. Het is inderdaad een prachtige tocht en we hebben genoten. De hotels waren precies zo als wij wilden en in St Moritz stond het busje klaar om ons naar het hotel te brengen. Dus…. Je mag trots zijn op je organisatie!!!
4-daagse treinreis Glacier Express, augustus 2018

Wij zijn weer thuis vanuit Zwitserland. Het was een geweldige week!
8-daagse treinreis Rail Adventure, juli 2018

Onze reis is perfect verlopen, zeker ook dankzij jouw goede organisatie! De treinen “ liepen”, de zon scheen, de hotels waren top en verrassend leuk, de bergen uiteraard prachtig. Veel dank voor jouw hulp.
8-daagse treinreis Rail Adventure maatwerk, juli 2018

We hebben een heerlijke reis gehad en volop genoten van Zwitserland. Met deze 12-daagse reis ( trein, boot en bus) leer je het land goed kennen en ook de enorme diversiteit ervan in landschap, bevolking en cultuur. Complimenten hoe je alles had georganiseerd: de kaarten en vouchers klopten allemaal en je reisbeschrijving was een fijne begeleider op onze tocht door het land. De hotels waar we hebben verbleven waren verschillend van type en locatie maar allemaal goed om te zijn! overal een vriendelijke ontvangst en welwillend in het geven van informatie. We kunnen en zullen je bij vrienden en kennissen van harte aanbevelen!
12-daagse treinreis Puur Zwitserland maatwerk, juli 2018

Hartelijk dank voor het regelen van onze geweldige reis. Alles was eerste klas geregeld!
5-daagse treinreis Glacier & Bernina Express, juli 2018

We hebben een prachtige reis gemaakt. Alles was goed en prima geregeld. Onze dank daarvoor!
10-daagse treinreis Rail Adventure, juni 2018

De treinreis door Zwitserland is fantastisch verlopen. We hebben enorm genoten van de prachtige treintrajecten (technische hoogstandjes), vele mooie uitzichten (je blijft alsmaar naar buiten kijken en je verbazen!) en de luxe hotels met goed verzorgd ontbijt buffet. Alles was heel goed op elkaar afgestemd, afstanden van stations naar hotels waren goed te overbruggen waardoor alles op rolletjes liep. Door de duidelijke reisbeschrijving wisten wij tijdig wat onze volgende stap was en met plezier hebben we gebruik gemaakt van de toeristische tips en kortingen op openbaar vervoer ter plaatse, zij waren zeer welkom. Al met al een heel bijzondere ervaring, zeer de moeite waard, maar reizen met de trein is ook vermoeiend!
8-daagse treinreis Rail Adventure, juni 2018

Eind mei 2018 hebben we (echtpaar, mid-vijftig) de 8-daagse treinreis “Rail Adventure” van Puur Treinreizen in Zwitserland gedaan. De reis bood de door ons gewenste afwisseling van treinreizen en ‘rust’dagen. De hotels lagen allemaal vlak naast de stations en waren kwalitatief gewoon goed (ik reis geregeld voor werk en privé). De reisbeschrijving van Puur was helder en gepersonaliseerd en sloot bijvoorbeeld naadloos aan op onze vliegreis naar en vanaf Zwitserland. Tips voor de excursies op de rustdagen waren erg handig en nu eens niet gedreven door commercie. Communicatie met Puur was vriendelijk, accuraat en vooral ook persoonlijk. De betaling via Escrow biedt bescherming. Het systeem lijkt omslachtig maar dat valt in de praktijk erg me. Er zijn meer aanbieders van dit soort rondreizen maar naar ons oordeel was de prijs-kwaliteit verhouding van Puur onverslaanbaar. Een dikke aanrader.
8-daagse treinreis Rail Adventure, mei 2018

We hebben inderdaad een fijne vakantie genoten. Ook alle hotels waren uitstekend en het is een heel mooi en schoon land, daar kunnen we hier nog wat ven leren, na 14 dagen viel ons het verschil echt heel erg op!
15-daagse treinreis Puur Zwitserland, mei 2018

Wij willen je bedanken voor het organiseren van onze heerlijke reis. We hebben genoten van dag 1 tot aan bijna de laatste dag. Hier zat wat ons betreft een klein minpuntje, het hotel in Zurich was echt behoorlijk minder als de rest, ook de straat vonden wij wat luguber met een seksshop bijna als buren. Toen wij er aan kwamen zat het hele halletje vol met jongelui, erg verveelt. We waren vroeg en onze gereserveerde kamer was nog niet schoongemaakt. Ik zei dat dit geen probleem was wanneer wij onze koffers maar daar konden laten, maar dat kon niet daar was geen plaats voor. We kregen een andere kamer toegewezen erg klein en een badkamertje waar het licht het niet deed en er was ook maar 1 handdoek, al met al slordig, paste niet bij alle keurige hotels die we daarvoor hadden. Ik schrijf dit omdat je hier mogelijk in de toekomst iets mee kan, voor jonge mensen mogelijk prima, maar wij waren er niet zo van gecharmeerd. Gelukkig maakte de stad Zurich een boel goed, een mooie stad, jammer dat het zondag was, maar goed voor de portemonnee.

Voor de rest niets anders dan lof lof lof. We zullen ook zeker aan anderen vertellen hoe goed je dit voor ons hebt gedaan. We genoten van Luzern wat een gezellige oude stad en de uitstapjes vielen ook prima in de smaak zowel de Pilatus, de rit met de tandrad trein was helemaal niet eng en zelfs de kabelbaan naar beneden ging prima we genoten beiden. De Rigi Kulm was ook mooi wel was het in beide gevallen behoorlijk bewolkt en dat was voor het uitzicht erg jammer. Met dit fenomeen hebben we veel te maken gehad, ik bedoel de wolken dat was jammer, overmacht. Het hotel was uitstekend erg aardige mensen goede verzorging. De reis naar Lugano was ook erg fraai, eerst de boottocht met de historische stoomradarboot was erg de moeite waard, leuk dat je de motor ook zo goed kon zien.  Na de bootreis werden we op het station al bijna opgewacht door een alleraardigste host  van de trein, hij wees ons allen op de hoogtepunten in de trein erg leuk. Het hotel in Lugano was prima wat een statig gebouw zeg. De rit met de Bernina expres bus en trein vielen ook goed in de smaak, de bus wat minder want het regende nogal en dan ziet alles er toch anders uit, vanuit de slingerende trein hadden we een pracht uitzicht want de zon kwam weer door.  Op het station in St Moritz werden we opgewacht en naar het hotel gereden, ook een keurig hotel, de plaats St Moritz was wat doods daar moet je denk ik vooral in de winter zijn, maar we hebben er nog heerlijk wat rondgewandeld. De volgende dag werden we weer naar het station gebracht en stapten we in de Glacier Express een bijzondere beleving. Met alle toeters en bellen erg leuk. Hotel Butterfly was ook weer een gemoedelijk leuk hotel. Vanuit Zermatt naar Montreux, een gezellige plaats, we wandelden heerlijk langs het meer van Geneve, hier was het heerlijk weer, eindelijk ook even sandalen aan en kortere broek. Het hotel was goed, maar erg oud, veel trappen er was een lift maar klein, de eetzaal leek wel een oude balzaal, en er was weinig aandacht voor het ontbijt. Wij vonden de weg terug naar het station met onze zware koffer ook wel wat zwaar, we moesten toch een stukje flink omhoog, is gelukt, maar ik vertel zoals wij het ervaren hebben. Vanuit Montreux gingen we naar Interlaken met de Golden Pass Line. We vonden Interlaken erg leuk, we genoten van het paragliden en de levendigheid in de stad. We hadden een prachtig hotel met veel geluk kregen we om welke reden dan ook een upgrade van de kamer en de kamer die we nu kregen was een 4-persoons appartement, schitterend gewoon met een prachtig balkon.

De volgen de dag naar de Jungfrau Jogg,we gingen eerst via Lauterbrunnen naar Kleine Scheidegg en daar stapten we uit, liepen daar wat rond en dronken een kop koffie,wat hebben we genoten het was er enorm druk, mij wel eens wat te druk, maar goed ik snap dat ze het daar van moeten hebben. Natuurlijk waren er weer wolken want dat hoorde bij onze reis, maar zelfs met alle wolken die we zagen deze reis hebben we genoten.
12-daagse treinreis Puur Zwitserland, mei 2018

We hebben een onvergetelijke treinreis gehad. Over hele mooie trajecten met een schitterende natuur. De kwaliteit van de treinen en hotels was prima. We hebben genoten van geweldig weer. Dat zag er vooraf niet al te best uit, maar viel dus alleszins mee. Enig klein minpuntje was het hotel in Interlaken (Metropol). De ontvangst was prima, maar het had niet de allure van een viersterren hotel. Het was het net niet. Overigens kon je wel merken dat we tussen twee seizoenen in zaten.
12-daagse treinreis Puur Zwitserland, mei 2018

Zojuist een 12 daagse reis van puurtreinreizen achter de rug, fantastisch, wat een geweldige ervaring, en tot in de puntjes geregeld. Uitstekende reisbeschrijving, zeer goede hotels, en goed beloopbaar of anders gehaald vanaf het station naar het hotel en weer terug. Van ons alle lof naar puurtreinreizen. Voor wie het Zwitserland in zijn hart gesloten heeft, en een beetje van treinreizen houd, is dit de ultieme manier. Wij gaan zeker nog een keer, in de winter.
12-daagse treinreis Puur Zwitserland, augustus 2017, familie met 2 oudere kinderen

Wij zijn vandaag teruggekomen van onze treintrip in Zwitserland. We hebben een onvergetelijke reis achter de rug. Jouw organisatie was perfect. Dank daarvoor. Wij hebben de nodige verre reizen achter de rug. Het blijft ons verbazen dat er op één dagje reizen met de auto zo’n spectaculair natuurschoon te bewonderen is. We zijn bevoorrecht in Europa.
9-daagse treinreis Grand Tour Zwitserland, juli 2017

Bedankt voor de prachtige treinreis en de perfecte organisatie en de gedetailleerde reisbeschrijving. Fijn dat we de reis op maat konden maken met een extra dag in Luzern en in Zermatt. Met de Rail Adventure reis krijg je een heel compleet beeld van het meest  bergachtige deel van Zwitserland. Voor wie de Jungfrau al eens gezien heeft een echte aanrader. We hebben zoveel indrukken opgedaan dat we het gevoel hadden veel langer dan anderhalve week weg te zijn geweest. Letterlijk en figuurlijk alleen maar hoogtepunten. Zoveel afwisseling van hoogzomer in Luzern en Lugano naar het hooggebergte bij St. Moritz en Zermatt. We hebben nog nooit zoveel gletsjers bij elkaar gezien. Een reis om nooit te vergeten…
10-daagse treinreis Rail Adventure, juli 2017

Alles was op en top. Een mooie reis. Het enige lastige punt was, waar in te stappen ICE (trein Nederland-Zwitserland). De wagonnummers aan de buitenkant waren onduidelijk of incorrect. Dan moet je opeens rennen om de trein te halen. Zal ook wel reiservaring zijn wellicht? Dank voor het uitwerken van onze reis, was echt fijn en tot in de puntjes verzorgd.
5-daagse treinreis Zwitserse Toppen, juli 2017

Ben inmiddels weer thuis van de prachtige reis door Zwitserland, die ik in juni heb gemaakt. Ook al had ik wat specifieke wensen en was 12 dagen geen standaard reis wil ik je complimenteren over de manier waarop je alles hebt verzorgt, alles was tot in de puntjes geregeld en klopte precies. Alle perronnummers, vertrektijden, zitplaatsen op de mooiste plekken in de trein en bus. Als ik van te voren had geweten dat de temperaturen zo goed waren, (25 tot 30 oC) had ik voor meer 4 sterren hotels gekozen omdat die airco hebben, maar dat was mijn eigen keuze. Nogmaals mijn dank voor de perfecte organisatie.
12-daagse treinreis Puur Zwitserland, juni 2017

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Zwitserland; wel vaak wat te warm naar mijn zin (33 graden) maar dat was in heel Europa zo en daar kan niemand wat aan doen.
11-daagse treinreis Puur Zwitserland, juni 2017

Begin januari 2017 hebben we een reis naar en door Zwitserland gemaakt. Wij waren onder de indruk hoe Puur Treinreizen eea geregeld had naar onze wensen; geen standaard reis, maar afgestemd op onze vragen en belangstelling! Ook de uitgebreide beschrijving van dag tot dag en punt tot punt was perfect. Absoluut een aanrader wat ons betreft; een combinatievan trips met de Bernina Express en de Glacier Express in een winter wonderland waren voor ons de hoogtepunten van de reis.
8-daagse treinreis Bernina & Glacier Express Winter, januari 2017

Vroege start van onze treinreis naar Zwitserland. Alle bescheiden hadden we van Wendy keurig ontvangen en de reis was uitgebreid op papier gezet. Vanaf dag 1 hebben we een geweldige reis gehad. Het weer was heerlijk, de reis goed verzorgd en de beschrijvingen naar hotels en treinen waren zeer duidelijk. Bezoek Matterhorn en Jungfrau waren echte hoogtepunten van deze reis, voornamelijk ook doordat we ook daar super zonnig weer hadden.
Wij kunnen deze reis sterk aanbevelen!!  Jaap en Sarine 07-10-16
11-daagse treinreis Puur Zwitserland, september 2016

Graag willen wij jou bedanken voor de reis die we gemaakt hebben in Zwitserland. Het was fantastisch mooi en geweldig goed geregeld. Mocht iemand interesse hebben zullen we jou zeker aanbevelen.
5-daagse treinreis Glacier en Bernina Express, september 2016

U verzorgde een treinreis voor mijn vrouw en mij door Zwitserland. Er is weinig over op te merken, de reis verliep probleemloos en was perfect geregeld. Bovendien was het weer schitterend.
11-daagse treinreis Puur Zwitserland, augustus 2016

Namens mijn moeder en mijzelf wil ik u hartelijk bedanken voor het regelen en de uitstekende manier waarop de reis is verlopen. Dankzij de naadloze aansluiting, de diversiteit in hotels ( sommige met een uitgebreid historisch verleden), de vriendelijkheid van de mensen en niet te vergeten de steeds veranderende omgeving, hebben van deze reis voor ons een onvergetelijke belevenis gemaakt. Van de rolstoel hebben wij, gezien de korte afstanden, echter geen gebruik gemaakt.
Er zijn nu al mensen in mijn directe omgeving die ook enthousiast zijn geworden door deze reis. Uw organisatie is inmiddels zeer warm aanbevolen. 
8-daagse treinreis Grand Tour, juli 2016

Hierbij willen wij melden dat wij een ronduit schitterende reis hebben beleefd en uiterst tevreden waren over alle accommodaties en de gehele organisatie (treinen, hotels, vervoer…). Wij zullen niet nalaten dit onder vrienden te verspreiden en uw organisatie aan te bevelen. Nogmaals dank voor alles.
5-daagse treinreis Glacier & Bernina Express, juli 2016, stel uit België

We zijn gister avond terug gekomen uit Zwitserland. Het was een fantastische reis. Zelfs het weer viel heel erg mee. We willen je bij deze heel hartelijk bedanken voor het super organiseren van reis en hotels. Alles was heel duidelijk beschreven en liep op rolletjes. Alle hotels die geboekt waren in onze reis waren erg goed. Helaas de laatste in Bern was een stuk minder. Bern op zich vond ik daarentegen erg mooi. Nogmaals onze hartelijke dank voor deze prachtige reis.
8-daagse treinreis Rail Adventure, juni 2016

Vriendelijk bedankt voor de leuke attentie. We hebben een ontzettend mooie reis gehad. Alles was keurig door u verzorgd.
We hebben wel wat pech gehad. Allereerst kreeg de ICE op de heenreis een half uur vertraging. Waardoor we de aansluiting met de trein naar Zermatt misten. En bij de reis van de Glacierexpress deed de airco in onze coupé het niet. Pas in Chur kwam er een plaats vrij in een andere coupé. Dus hebben we 6 uur zitten zweten. Verder was alles helemaal perfect. Het was zeker de moeite waard. Alleen de reis met de Glacierexpress had wel in twee delen gemogen. Maar dat kan ook door de warmte gekomen zijn. 
Vriendelijke groeten en wie weet tot een volgende keer. 
6-daagse treinreis Klassiek Zwitserland, juni 2016

Mijn zoon is licht autistisch en dol op treinreizen, je krijgt een 10+ zei hij voor de planning e.d. Hij heeft genoten. De aanwijzingen in de dag tot dag planning waren voor mij prettig, duidelijk en betrouwbaar en de overige documentatie compleet, daardoor kon ik me goed op hem richten. We hadden een mooie reis, bedankt!
5-daagse treinreis Bernina Express, juli 2016

Mijn zonen en ik hebben een prima week in Zwitserland gehad en ook een geweldige reis met de Glacier Express gemaakt. De hele reis was uitstekend verzorgd.
5-daagse treinreis Glacier Express, mei 2016

Mijn ouders willen u langs deze weg heel erg bedanken voor de mooie en perfect georganiseerde reis die ze maakten met uw organisatie. Zij hebben er ongelooflijk veel deugd aan beleefd, nochtans hadden ze wel een beetje stress voor het vertrek maar alles was stipt en goed geregeld. Zij hadden wel een beetje pech met het weer maar zullen, indien ze nog met de trein reizen, zeker nog op u beroepen.
4-daagse treinreis Bernina Express, mei 2016, echtpaar uit België

Terug uit Zwitserland kunnen wij  niet nalaten U te bedanken voor de prachtige reis die U voor ons georganiseerd heeft. Met “Deutsche Gründlichkeit” kregen wij een zeer duidelijke uitleg aangaande het verloop van gans onze reis. Dit was ons tijdens het ganse verloop ervan, zeer behulpzaam en niets is mislopen, niettegenstaande in Brussel, Parijs en Genève, grote politie-controles waren die wel meer tijd in beslag namen…
Ook de hotels waren goed, met fijn ontbijt en uitstekend gelegen. Bij een volgende gelegenheid, kijken wij naar Uw aanbiedingen op internet, want het is ons wel uitstekend meegevallen. Ook aan vrienden vertellen wij het door en wie weet…
Nogmaals, dank en beste groeten,
5-daagse Wintertreinreis Golden Pass, december 2015, echtpaar uit België 

We zijn aan onze Golden Pass treinreis bezig en zijn meer als 100 % enthousiast ! Heel erg bedankt ook om ons reisverloop (vooral de treinverbindingen) zo gedetailleerd te vermelden.
5-daagse Wintertreinreis Golden Pass, december 2015, ouder echtpaar uit België 

Even een terugkoppeling op de door jou (jullie) verzorgde reis. Zoals je al gezegd had lagen de tickets en voucher netjes in het hotel klaar. Het hotel in Chur is een net en gezellig hotel met charmante bediening, de Rhätische Bahn rijdt natuurlijk (meestal) op tijd en de ritten zijn heel mooi. Tip voor anderen je kan de reis ook maken vanuit een normale dienstregeling, wat als groot voordeel heeft dat de ramen open kunnen wat het fotograferen makkelijker maakt. We hebben de Arosa rit en Davos op de eerste dag kunnen doen en hebben voordat wij met de Bernina expresse vanuit Tirano terug namen, in de morgen nog een extra rit gemaakt naar St. Moritz en toen terug naar Alm Grün al waar de Bernina expres opgepakt hebben. Zo hebben wij optimaal genoten van onze 3 dagen treinkaart en het verschil ervaren tussen de panorama en de “normale” rijtuigen. Het hotel in Tirano was heel goed alleen duidelijk minder gemütlich als het hotel in Chur.
Al met al een mooie trip waar ook mijn vader van genoten heeft. Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende reis.
5-daagse treinreis Bernina Express, september 2015

Mijn complimenten! Alles was keurig geregeld voor mijn vakantie..Ik kon overal goed mijn weg vinden met behulp van de meegestuurde kaarten. De hotels waren prima…..! Het eerste klas reizen beviel me ook wel goed, rustiger en vaak meer plaats, ook voor je koffer. Nogmaals bedankt. Ik heb me heel erg goed vermaakt.
19-daagse treinreis Puur Zwitserland, juli 2015

 We hebben genoten van de reis . Met de trein is ons goed bevallen, het is comfortabel en je ziet meer als met een busreis. Misschien ooit nog een keer. De verzorging van de tickets en de informatie was goed verzorgd, daarvoor dank.
7-daagse treinreis Klassiek Zwitserland, juni 2015

Ik wil jou ook nog eens speciaal bedanken: de reis was door jullie perfect voorbereid, zowel naar info als naar tickets. Alles is vlekkeloos verlopen. Ik apprecieer ook ten zeerste jullie flexibiliteit.
De reis zelf was zeer goed geslaagd, met uiteindelijk prachtig weder. Wij hebben ervan genoten. Bedankt!

3-daagse treinreis Glacier Express, juni 2015, vriendengroep uit België

Inmiddels zijn we terug van onze reis naar Zwitserland. We genieten nog iedere dag na van deze belevenis. Het was een fantastische reis. Alles was goed geregeld. Als we een minpunt zouden moeten aangeven zou dat het hotel in Lugano zijn. Dat stond in schril contrast met de andere hotels. Niet het personeel of het ontbijt maar wel de kamer. Hartelijk dank.
11-daagse treinreis Puur Zwitserland, augustus 2014

Vandaag de reisbescheiden opgehaald. Heb het vluchtig doorgekeken en het ziet er goed uit.
Ben niet gewend om dit soort reizen te maken en was zeer verrast door de uitgebreidheid van het pakket. Alvast hartelijk dank voor je inzet.
11-daagse treinreis Puur Zwitserland, augustus 2014

Ook nieuwsgierig geworden?

Ga naar de reserveringspagina