6-daagse winter treinreis GoldenPass

0
Prijs
Vanaf€765
Prijs
Vanaf€765

Reisvoorstel aanvragen

Toevoegen aan wensenlijst

Adding item to wishlist requires an account

1177

Waarom kiezen voor PUURtreinreizen?

  • Persoonlijke benadering en service
  • Kwaliteit en Zwitserse precisie
  • Flexibiliteit en op maat gemaakte reizen
  • Aangesloten bij VvKR, Garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

+31(0)6 450 686 42

info@puurtreinreizen.nl

6 dagen
Te boeken van: 5 januari-31 maart 2022
Programma

Tijdens deze reis maakt u gebruik van de volgende treinen:

Dag 1 Luzern

Deze treinreis begint in Luzern, in het hart van Zwitserland. U reist per trein vanaf de Zwitserse grens of één van de luchthaven s en overnacht in Luzern.

Dag 2Luzern

Een dag in Luzern om zelf in te delen. Luzern is een prachtige stad aan de Vierwaltstättersee en wordt ook wel de poort tot Centraal Zwitserland genoemd. Een bekende attractie is de oudste, overdekte brug ter wereld, de Kapelbrücke. U kunt vandaag de stad verkennen of een excursie maken naar de berg Pilatus, Rigi of Titlis. Overnachting in Luzern.

Dag 3GoldenPass Luzern - Interlaken

Vandaag van Luzern, over de Brünig pas, naar Interlaken met de Luzern-Interlaken Express. Tijdens deze reis komt u langs drie kleinere meren voordat u bij de Brienzersee komt. Dit meer dankt zijn specifieke kleur aan het water dat van de gletsjers afkomstig is. Interlaken ligt tussen twee meren, de Thunersee en de Brienzersee, en aan de voet van de beroemde bergen Jungfrau, Mönch en Eiger. Overnachting in Interlaken.

OptioneelInterlaken

Vandaag hebt u de regie in eigen handen. Wordt het een dagje wandelen in de bergen, Interlaken verkennen of een excursie. Er zijn twee mogelijkheden die u naar grote hoogte brengen (optioneel bij te boeken). De eerste is een tocht met de Jungfraubahn naar het Jungfraujoch, het hoogst gelegen treinstation van Europa op 3454 m. De tweede excursie is een tocht naar de Schilthorn op 3000 m. Hier bevindt zich het draaiende restaurant Piz Gloria op 2970 m waar de James Bond film On Her Majesty’s Secret Service is opgenomen. Het draaiende restaurant biedt u een adembenemend uitzicht over de toppen van de Titlis, Jungfrau, Mönch en Eiger. Ook zijn het Jura gebergte, de Vogezen en het Zwarte Woud te zien. Overnachting in Interlaken.

Dag 4GoldenPass Interlaken - Montreux

Per trein naar Zweisimmen waar u overstapt op de GoldenPass Panoramic trein naar Montreux. Deze lijn verbindt Centraal Zwitserland met het Meer van Genève en rijdt langs een prachtige route met bossen, riviertje en wijngaarden naar Montreux. Overnachting in Montreux.

Dag 5Montreux

De laatste dag van uw treinreis. U reist per trein naar de Zwitserse grens of één van de luchthavens. U kunt uw verblijf in Zwitserland ook verlengen in een hotel uit ons aanbod. Wij geven u graag suggesties.

Foto's

PRIJSINFORMATIE

Prijzen per persoon in €, geldig in de periode 5 januari – 31 maart 2022

  3* hotel 4* hotel
2-persoonskamer € 765 € 875
1-persoonskamer     € 935 € 1.095

 
Upgrade treinrondreis 1e klas € 80.

Prijzen voor een 3-persoonskamer zijn op aanvraag.

vraag vrijblijvend uw reisvoorstel aan


Inbegrepen in de reissom:

  • 5 overnachtingen in een 3* of 4* hotel inclusief ontbijt, kamer met bad of douche en toilet
  • Treinticket GoldenPass (4 transfers) 2e klas, inclusief transfer van/naar Zwitserse grens/luchthaven
  • GoldenPass Line Luzern-Interlaken en Interlaken-Zweisimmen inclusief zitplaatsreservering en Zweisimmen-Montreux in GoldenPass panoramawagon inclusief zitplaatsreservering
  • Reserverings- en administratiekosten
  • Uitgebreide reisbeschrijving
  • Garantiefonds GGTO

Niet inbegrepen in de reissom:

 

Deze treinreis valt onder de garantie van Garantiefonds GGTO. U kunt de voorwaarden van  deze garantieregeling vinden op de website van GGTO.

Kaart