Treinreizen door Zwitserland

De mooiste treinreizen door Zwitserland. Bekijk ons reisaanbod met de wereldberoemde Glacier en Bernina Express of laat een treinvakantie op maat maken.

Treinreizen in Zwitserland

Een treinreis in Zwitserland maken betekent uit het raam kijken naar het voorbijtrekkende landschap. Het landschap dat dan weer uit bergen met besneeuwde toppen bestaat en dan weer uit meren met palmbomen en bloemen. Bergdorpjes en mondaine steden die elkaar afwisselen. Zitten en alleen maar genieten van de gesprekken om je heen. Af en toe uitstappen voor de volgende trein, die er altijd staat en precies op tijd vertrekt. Uitgerust aankomen in het hotel op een steenworp lopen van het station. Dat is het gevoel van een treinreis in Zwitserland!

Trein van de Rhaetische Bahn op het traject van de Bernina Express met uitzicht op de Morteratsch gletsjer.

11-daagse treinreis Puur Zwitserland

Zwitserland is een puur land, van machtige, ruige bergen tot de heldere meren. Het beste van Zwitserland dat is wat deze reis u te bieden heeft. Van de mediterrane sfeer in Lugano tot aan de 29 bergtoppen van minimaal 4000 m rond Zermatt. Per trein, bus en kabelbaan kennis maken met het pure Zwitserland.
Vanaf€2.045
0
Meer informatie
Treinreis met de Glacier Express op het Landwasser viaduct

3-daagse treinreis Glacier Express

Één van de mooiste treinreizen ter wereld van St. Moritz naar Zermatt of vice versa. Over 291 bruggen, door 91 tunnels, door de Rijnkloof en over de Oberalppas op 2033 m. Geniet u van de pure en ongerepte natuurlijke schoonheid van de oeroude bergbossen, glooiende Alpenweides, bergriviertjes en de bergdorpjes en dalen.
Vanaf€615
0
Meer informatie
Treinreis met de Bernina Express van Tirano naar Chur, de oudste stad van Zwitserland. Een hoogtepunt van de reis is het cirkelviaduct bij Brusio

8-daagse treinreis Rail Adventure

Deze treinreis neemt u niet alleen mee met de panoramatreinen van de Bernina- en Glacier Express, maar kunt u er ook voor kiezen om met de panoramatrein Gotthard Panorama Express over de historische route van de Gotthard pas te reizen in combinatie met een cruise over de Vierwaltstättersee bij Luzern.
Vanaf€1.345
0
Meer informatie
Bernina Express met Morteratsch Gletsjer op achtergrond

6-daagse treinreis Zwitserse Panoramatreinen

Met de mooiste panoramatreinen dwars door Zwitserland. Geniet van de schitterende uitzichten en reis mee met de Glacier Express en Bernina Express over bergpassen, bruggen en door tunnels. Inclusief een treinrit met de Gornergrat Bahn met uitzicht op de wereldberoemde en meest gefotografeerde top van de Matterhorn.
Vanaf€1.115
0
Meer informatie
Bernina Express bij Lago Bianco

5-daagse treinreis Glacier & Bernina Express

Een combinatie van de mooiste panoramatreinen van Zwitserland met als start- en eindpunt Brig. Brig ligt in het zonnige Oberwallis en is centraal gelegen in de Alpen. Eén van de mooiste Alpenpassen, de Simplonpas, begint bij Brig. Uw auto parkeren bij het hotel tijdens uw rondreis is inclusief!
Vanaf€865
0
Meer informatie
Trein van de Rhaetische Bahn op het traject van de Bernina Express onderweg naar het dal van Poschiavo.

3-daagse treinreis Bernina Express

Reis in een panoramawagon van de Bernina Express. De mooiste verbinding tussen de bergwereld in het noorden en de palmbomen in het zuiden. De panoramatrein rijdt door 55 galerijen, over 196 bruggen, trotseert hellingspercentages tot 7% en geldt als één van de steilste smalspoortrajecten zonder tandradaandrijving ter wereld. Een spoortechnisch hoogstandje!
Vanaf€525
0
Meer informatie
Jungfraubahn bij treinstation Kleine Scheidegg in de Jungfrau Regio/Berner Oberland.

5-daagse treinreis Jungfrau & Pilatus

Per trein naar het hoogst gelegen treinstation in Europa, het Jungfraujoch bij Interlaken en met de steilste tandradbaan ter wereld naar de top van de Pilatus bij Luzern. Twee unieke treintochten! Tussen Luzern en Interlaken maakt u nog een mooie treinreis met de Luzern-Interlaken Express van de GoldenPass Line.
Vanaf€965
0
Meer informatie
Treinreis met de Bernina Express over het Landwasser viaduct bij Filisur

8-daagse treinreis Grand Tour Zwitserland

De treinreis Grand Tour neemt u mee langs alle Zwitserse hoogtepunten, vaak letterlijk. U reist met alle beroemde panoramatreinen, maakt een treintocht naar de top van de Jungfrau met uitzicht over de omliggende bergtoppen en de Aletschgletsjer en een mooie cruise op de Vierwalsttättersee.
Vanaf€1.495
0
Meer informatie
Trein van de Rhaetische bahn op Landwasserviaduct bij Filisur

8-daagse treinreis Glacier Express, Jungfrau en Gornergrat

In Interlaken met de trein van de Jungfraubahn naar het hoogste treinstation van Europa, het Jungfraujoch en in Zermatt met de Gornergrat Bahn naar de top van de Gornergrat met uitzicht op de beroemde Matterhorn. In een panoramawagon van Zermatt naar St. Moritz met de langzaamste sneltrein ter wereld, de Glacier Express.
Vanaf€1.465
0
Meer informatie
GoldenPass Panoramic in de wijngaarden bij Montreux

6-daagse treinreis Golden Pass Luzern, Interlaken en Montreux

U volgt het spoor van de GoldenPass Line. Van Luzern, in het hart van Zwitserland, via Interlaken naar Montreux aan het Meer van Genève. In Luzern kunt u optioneel een tocht maken met de tandradbaan naar de top van de Pilatus of Rigi en in Interlaken naar de top van de Jungfrau.
Vanaf€865
0
Meer informatie
Excellence-Class-Glacier-Express

5-daagse luxe treinreis Glacier Express Excellence Class

Een bijzondere treinreis met de wereldberoemde Glacier Express in de meest luxe klasse van Zwitserland, de Excellence Class. Van St. Moritz naar het autovrije Zermatt aan de voet van de Matterhorn.
Vanaf€1.545
0
Meer informatie