Per trein naar Zwitserland

Per trein naar Zwitserland

Begin uw treinreis comfortabel en snel vanuit Nederland. Per ICE International rechtstreeks naar Basel met aansluiting op uw eerste overnachtingsadres in Zwitserland. De ICE heeft een dagelijkse verbinding met Basel.

 

 

ICE 105 Amsterdam – Basel

ICE 104 Basel – Amsterdam

Amsterdam CS
Utrecht CS
Arnhem CS
Basel SBB

08.08 u
08.37 u
09.07 u
14.47 u

Basel SBB
Arnhem CS
Utrecht CS
Amsterdam CS

15.13 u
20.58 u
21.31 u
21.58 u

Treintijden onder voorbehoud van wijzigingen.

Naast de rechtstreekse verbinding met ICE 105/104 zijn er nog diverse andere mogelijkheden om vanuit Nederland per trein naar Basel te reizen. Deze routes zijn niet rechtstreeks en u dient onderweg over te stappen, maar zijn vaak wel voordeliger.

NS International hanteert variabele tarieven. Hierbij geldt over het algemeen dat de tickets die vroeg geboekt worden voordeliger zijn dan wanneer er vlak voor vertrek geboekt wordt.

U kunt de treintickets rechtstreeks bij NS reserveren, maar ook via PUUR treinreizen. Deze tickets worden gereserveerd volgens de Algemene Voorwaarden van NS International.

Per trein naar Zwitserland vanuit België

Vanuit België reist u vanaf Antwerpen via Brussel naar Basel SBB met een overstap in Keulen of Mannheim. De treinreis vanaf Brussel naar Basel reist u comfortabel in een ICE en voor de overstap in Duitsland heeft u voldoende tijd. U komt dan om ca. 14.47 uur aan in Basel en vervolgens reist u door naar uw eerste overnachtingshotel.
Op de terugreis vertrekt u om ca. 15.15 uur van Basel naar Brussel en Antwerpen. U heeft hier ook weer een overstap in Duitsland en reist van Basel naar Brussel in een ICE. Aankomst in Brussel is om ca. 21.26 uur en in Antwerpen om 22.23 uur.

Naast de bovenstaande verbindingen met de ICE zijn er nog diverse andere mogelijkheden om vanuit België per trein naar Zwitserland te reizen. We informeren u graag over de mogelijkheden.